Bestilling af vejledning

AA

Det er koordinators ansvar at bestille vejledning til brugerorganisationens instruktører. Ved bestilling af vejledning senest 14 dage før 1. kursusmodul garanterer vi vejledning af instruktørerne. 

For at blive godkendt som LÆR AT TACKLE-instruktør skal man på et 4-dages instruktørkursus. Efter instruktørkurset skal man undervise på 2 kurser med vejledning for at blive godkendt.

I alt skal man modtage vejledning 3 gange over 2 kurser – typisk 2 vejledninger på første kursus og 1 vejledning på andet kursus. Når en instruktør er blevet godkendt, kan du som koordinator printe, udfylde og udlevere et Instruktørcertifikat til instruktøren, hvis denne ønsker det. Certifikatet findes til download her.  

Er man allerede godkendt som LÆR AT TACKLE-instruktør og ønsker at undervise på et af de andre LÆR AT TACKLE-kurser, har man mulighed for at tage en tillægsuddannelse. Herefter skal man modtage 2-3 vejledninger for at blive godkendt til det nye kursus.

En godkendt instruktør kan undervise i 2 år, før vedkommende igen skal vurderes til godkendelse – dette er for at sikre kvaliteten af undervisningen.

Når du som koordinator vil bestille vejledning til dine instruktører, skal du udfylde et online skema. Når du har udfyldt dette skema, skal du være opmærksom på, at du modtager to bekræftelser. 1) på din skærm og 2) i din mailboks.

Hvis du IKKE får disse 2 bekræftelser, er formularen ikke korrekt udfyld, og vi vil ikke modtage din bestilling.

Du finder det nye online skema her: ”Bestilling af vejledning”.

Har du spørgsmål til bestilling af vejledning eller til vejledningens indhold, bedes du kontakte Freja Hilt Nissen på e-mail fhn@sundkom.dk eller på telefon 2113 9075, eller Vibeke Bræstrup på telefon 3547 5741.